Aktuelt

Våren har kommet, på tide å krype ned i en våt grøft. (T. Langseth)

onsdag 2. april 2014

Trykk her for facebook event og oppdatert informasjon

Vi har nok engang gleden av å invitere klatrere fra nært og fjernt til klatrebygda Bø for historiens tredje Ballesteinfestival helga 9-11 mai! Betaen på årets festival er som før å samle flest mulig klatreglade/glade mennesker for ei helg med mye klabbing på stein, en skikkelig god fedlesgryte og en enda bedre fest.

For å gjøre alt littegrann fetere har vi i år vært så heldig å få norgespremiere på den etterlengtede filmen om Adam Ondra, Change. Man kan også få med seg ett foredrag med Henning Wang om fjorårets tur opp og ned Kjerag og hans sesong i Spania. Campen er også utvidet, med sitteplasser til 250 personer under ett 12x18 meter stort festivaltelt.

Vi kan by på fantastisk klatring enten du liker buldring, sport eller trad. Buldrefeltet Erikstein ligger kun 5 minutter fra festivalcampen med buldre i alle grader og flere nypussede og uåpnede prosjekter. Sportsklatringen i området er upåklagelig, med hele 15 felt innen 20 minutters kjøring. Fjellkvaliteten er meget god med ruter i alle grader opp til 8b+. Vi oppfordrer også alle tradnisser om å ta turen. Gygrestolen, Bruskor og den 250 meter høye Flåveggen byr på eksemplarisk kileklatring og er virkelig verdt ett besøk.

Takk til Norges Klatreforbund, XCSports, Bø Kommune, Norsk-Klatring og Climb Norway for støtte til gjennomføringen av festivalen

Velkommen!

Henvend deg Lars Ottar Halvorsen om du har noen spørsmål. Tlf 97141703

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar