Aktuelt

Våren har kommet, på tide å krype ned i en våt grøft. (T. Langseth)

Styret

Leder
Den nye lederen i Klatregruppa heter Eleanor Mead. Etter et år  med studier i New Zealand hadde hun fortastt ikke lært seg Hakka dans, og vendte derfor nesen hjemover igjen. Bilde illustrer hennes norske versjon av the Hakka dans. Arbeidsområder er delegering av arbeid og ansikt utad for klatregruppa. 

tlf: 97097581
Epost: eleamead@gmail.com


Nestleder

Håvar Opstad Sæbø har tidligere vært leder for gruppen, men har i år gått inn i rollen som nestleder. Han er derfor et godt kjent ansikt i miljøet. Desverre lider han av kraftig fingerkløe og er derfor helt avhengig av enten gitarspilling eller klatring.


Sikkerhethetsansvarlig 1

Lars Peters er vår mann i Nederland. Løsningsorientert kar med sans for orden i sysakene. Det går rykter om at dagen før en lengre bretur sydde Lars sin egen gore-tex bukse, så gutten har også bokstavlig talt orden i sysakene. Han skal ta hånd om sikkerheten i Klatregruppa med fokus på boltetilstand, feltsikkerhet og HMS. Må også nevnes at han har besteget Nederlands høyeste fjell!

tlf: 46385983


Sikkerhetsansvarlig 2
 Per Hestetun er Bøhering med sterke bånd til Høgskolemiljøet. På mange måter perfekt for Klatregruppas målgruppe. Som i fjor som i år har Per ansvar for sikkerheten, og i år sammen med Lars Peters.

tlf: 95204462 

Buldrecupansvarlig 1
En mørk vinternatt (eventuelt lys sommerdag) i 2012 kom David Postelt over grensen og inn i Norge. Mannen sitter inne med så enormt store kunnskaper og ferdigheter innenfor klatring at styret har nektet han å reise hjem igjen, og han ble derfor værende et år til. Må også nevnes at David har utenomjordiske ferdigheter i slakkline.
Særskilt ansvar for røde og svarte bulders. 

tlf: 90513480

Buldrecupansvarlig 2

Gunhild Nyaas er relativt fersk i klatremiljøet, og kommer derfor inn med et helt annet syn, tanker og meninger om buldreproblemer.  Så du kan vente deg noen litt ut av boksen utfordringer på de kommende buldrecupene!
tlf: 91385324


Buldrecupansvarlig 3
 

Martin Hagen Ring kom til Bø i år etter toårige Friluftsliv studier i Volda.
                                     
Sekretær
Jørgen Sundt er vår mannlige sekretær. Han er gira, engasjert og en urovekkende rask referat skriver av alle møter. Han kommer fra Bergen og bare elsker regn
tlf: 98013028

Økonomiansvarlig
Kjersti Brandvold Sem viderefører sitt arbeid som økonomiansvarlig, og vil også i år arbeide med det. Under sitt opphold i militæret lærte hun enkelte teknikker, som gjør at du ikke vil ha henne på nakken hvis du glemmer kontigenten. Ansvarsområder er økonomi, medelmskap og sjekking av klatregruppas elektroniske og analoge postkasser. (Postkasse, postkasse)

tlf: 94487733

Festivalansvarlig

Lars Ottar Halvorsen er positiviteten selv og har lang fartstid som leder i Klatregruppa. Ring Lars hvis du lurer på om det er tørt i veggen eller anslag av kjøretid rundt om i Norge.  I år har han tatt på seg hovedansvaret for sitt hjertebarn Ballesteinfestivalen. I tilegg til særskilt ansvar for denne vil han også bidra i arbeidet med andre arrangementer for klatregruppa.

tlf: 97141703
Arrangementsansvarlig
 Pernille Kjerstad er ny i styret, men ikke i miljøet. Sosialt oppegående og sans for å være til stede når det skjer. Vil i år ta ansvar for arrangementer og turer i regi av Klatregruppa. Særdeles glad i å dra i gang happenings og skape samlingspunkter, enten gjennom klatring eller bare fjas. Begge deler er jo like sosialt

tlf: 91540632

Webansvarlig
Lars Petter Jonassen er fyren som flyr rundt med kamera og leker paparazzi. Er han ikke ute med kamera bruker han resten av døgnet på å tagge personer på facebook. Kommer i år til å ta seg av oppdatering av bloggen, med hovedfokus på Facebookspamming. 

tlf: 99706976


Prosjektansvarlig


Hans Erling Ågotnes kom til Bø som student, men likte seg så godt at han like godt bygget seg et hus og ble værende. Med sitt smittende engasjement og rolige lynne, skal han gjennom sin post sørge for kontinuitet i et ellers flyktig studentbasert styre. Arbeidsoppgavene består i å jobbe for Klatregruppas langsiktige ve og vel sammen med sentrale aktører i lokalmiljøet. 

tlf: 94433201