Aktuelt

Våren har kommet, på tide å krype ned i en våt grøft. (T. Langseth)

mandag 1. oktober 2012

Nytt styre, nye muligheter.

Onsdag 26. Sept. 2012 ble det avholdt "styrevalg" foran en glissen forsamling på Høgskolen i Telemarks lokaler.

Resultatet ble en flunkande nytt styre bestående av følgende unge, medium og gamle maktsyke klatrefanter.

Her er ansiktene du skal kontakte og respektere litt ekstra i løpet av året som kommer: 

Leder
Den nye smekre lederen i Klatregruppa heter Linda Jonassen Auglend og er et kjent fjes både i styret og i miljøet ellers.  Hun har lovet å prioritere jenteklatring i året som kommer. Arbeidsområder er delegering av arbeid og ansikt utad for klatregruppa. 

tlf: 95813953 
Epost: linda.jonassen.auglend@gmail.com


Nestleder
Endre Mykland Lunåshaug er et nytt tilskudd i styret og forsåvidt også i klatremiljøet. Omgjengelig Bøhering med klatreambisjoner og en sterk lillebror. Vi gleder oss over å ha fått lokalmiljøet representert i styret. Arbeidsområder vil være klatreveggen på Gullbring, søking av midler samt sekretærjobb på styremøter.  

tlf 91590436


Sikkerhethetsansvarlig 1 
Arild Mandfloen er Bø veteranen fremfor noen. Ingen, inkludert han selv husker hvor lenge han har vært her. Jobber med trefelling til daglig og skal i år ta hånd om sikkerheten i Klatregruppa. Boltetilstand, feltsikkerhet og HMS er hans arbeidsområder i styret. 

tlf: 48201642


Sikkerhetsansvarlig 2
 Per Hestetun er Bøhering med sterke bånd til Høgskolemiljøet. På mange måter perfekt for Klatregruppas målgruppe. Per skal i år ha delt ansvar for sikkerheten sammen med Arild.

tlf: 95204462 

Buldrecupansvarlig 1
Joakim Louis Sæther er gjenvalgt som sjef for buldrecupen. Ung, gira og med øye for inspirerende bevegelser på plastikk. Arbeidsområder er buldrecup og delegering av arbeid i forbindelse med denne. 
Særskilt ansvar for røde og svarte bulders. 

tlf: 90513480

Buldrecupansvarlig 2
Sverre Akira Wiig er andre års Bøklatrer, tar enarms og har beundringsverdige biceps. Bortsett fra dette er Sverre også en gledesspreder i miljøet og har kreative talenter innenfor skruing av bulders. Særskilt ansvar for gule problemer og passende barisfaktor på cup. 

tlf: 
                                     
Buldrecupansvarlig 3
Jørgen Sundt er gira. Han kommer fra Bergen og trives i østlandsklimaet. Jørgen skal fungere som katalysator i buldrecupmaskineriet. Særskilt ansvar for å tilfredstille deltakere i grønn og blå klasse. (No pun intended)  

tlf: 98013028

Økonomiansvarlig
Kjersti Brandvold Sem er eks millitær og derfor en passende arvtaker etter Håvar som økonomiansvarlig. Har du ikke betalt kontigent får du Kjersti på nakken. Vil den første tiden få opplæring av Håvar for å sørge for at alle regnskapstriks og og utpressingsmetoder blir videreført. Ansvarsområder er økonomi, medelmskap og sjekking av klatregruppas elektroniske og analoge postkasser. (Postkasse, postkasse)

tlf: 94487733

Festivalansvarlig

Lars Ottar Halvorsen er positiviteten selv og har lang fartstid som leder i Klatregruppa. Ring Lars hvis du lurer på om det er tørt i veggen eller anslag av kjøretid rundt om i Norge.  I år har han tatt på seg hovedansvaret for sitt hjertebarn Ballesteinfestivalen. I tilegg til særskilt ansvar for denne vil han også bidra i arbeidet med andre arrangementer for klatregruppa.

tlf: 97141703

Buldreromsansvarlig 

Lars Peters er vår mann i Nederland. Løsningsorientert kar med sans for dealing av billig utstyr og orden i sysakene. Med andre ord perfekt som buldreromsansvarlig. Ansvarsområder er forefallende arbeid i buldrerommet, utstyrsorganisering og delegering av ukentlig vasking i rommet.  

tlf:


Arrangementsansvarlig
 Sondre Bergem er ny i styret, men ikke i miljøet. Sosialt oppegående og sans for å være til stede når det skjer. Vil i år ta ansvar for arrangementer og turer i regi av Klatregruppa. Høy kompetanse på Facebook. 

tlf: 91540632

Webansvarlig
Øyvind Salvesen har flere års erfaring med omforming av klatreprestasjoner til Facebook-kreds. Liker å skrive og har lært seg det kompliserte brukergrensesnittet til blogspot.com. 
Kommer i år til å ta seg av oppdatering av bloggen og generell spamming av Facebook. 

tlf: 99706976

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar