Aktuelt

Våren har kommet, på tide å krype ned i en våt grøft. (T. Langseth)

mandag 16. september 2013

Klatring i Bø!

Her kommer noen tips til nye og gamle klatrere i bø!

Buldring:

Guide til klatring på Erikstein. Finnes også mobilapp (Wikiboulder) :)
http://wikiboulder.com/guides/guide/Norway/Erikstein

Dersom dere ønsker å buldre inne ved kroa setter vi pris på om dere som ikke har betalt for buldrekort bidrar med 40 kroner per gang. For å kunne klare å betale leieutgifter og arrangere Ballesteinsfestivalen trenger klubben inntekter :)

Klatring utendørs:

Klatreføreren/Guiden kan lånes på biblioteket eller kjøpes på bokhandleren i Bøgata. Denne inneholder graderinger og veibeskrivelser til feltene!

Vi har mange fine områder å klatre på. Espedalen er det mest nybegynnervennlige feltet. Det finnes én 4+ rute og syv 5- ruter. Det finnes også ruter opp til 7+.

Dersom du drar til Skoe anbefaler vi at du tar med hjelm. Det er ikke uvanlig at man finner løs stein, så her bør man være OBS! På generelt grunnlag oppfordrer klatregruppa til bruk av hjelm, men her er det ekstra viktig!

Ekstra oppdatering rundt et par av feltene finner du her:
http://klatregruppa.blogspot.no/p/frere.html


Parkering:

Det er viktig for klatregruppa å ha en god dialog med grunneier, og sørge for at vi oppfører oss fint i deres områder. Her er noen retningslinjer for dere med bil :)

Skoe: Parker på gresset høyre side, og prøv å unngå parkeringen på venstre side. Dette er en kundeparkering!

Espedalen: Her ønsker grunneier at vi betaler 20 kr per parkering i en isboks festet i treet på høyre side når dere kjører inn på parkeringen.

Choppingsenteret: Det skal være en lomme på venstre side hvor man kan parkere fint. Dersom denne er full, ønsker vi at dere parkerer på plassen som er ment for dere som skal til pornocragget. Det er bare 2 minutter lengre opp i veien! :)

Dette burde være forståelig dersom dere følger klatreføreren/guidens veibeskrivelser og henvisning til parkering.

God klatring! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar